Skip to content Skip to footer

Uw partner in huur- en vastgoedzaken

Bij RM Juridisch Advies begrijpen we de complexiteit van huur- en vastgoedzaken. Ons team staat klaar om u te begeleiden en ondersteunen bij alle aspecten van het huurrecht.

Opstellen en beoordelen huurcontracten

Of u nu een huurcontract voor een woning, bedrijfsruimte of commercieel vastgoed nodig heeft, wij helpen bij het opstellen en beoordelen van rechtsgeldige en evenwichtige huurovereenkomsten die uw belangen beschermen.

Geschillenbeslechting

In geval van huurgeschillen, zoals achterstallige betalingen, geschillen over onderhoud of beëindiging van de huurovereenkomst, bieden we bekwame vertegenwoordiging en strategisch advies om uw rechten te waarborgen en geschillen op te lossen.

Huurbescherming en -advies

We adviseren huurders en verhuurders over hun rechten en plichten onder het huurrecht. Ons team staat klaar om u te helpen bij onder andere huurverhogingen en onderhoudsverplichtingen, zodat u nog beter op de hoogte bent over uw rechten en plichten.

Commercieel vastgoedadvies

Voor bedrijven die betrokken zijn bij vastgoedtransacties bieden we gespecialiseerd advies met betrekking tot huurovereenkomsten voor commercieel vastgoed, zoals winkels, kantoren en andere commerciële ruimtes.

Bij RM Juridisch Advies streven we ernaar om helderheid en zekerheid te bieden in huur- en vastgoedzaken. Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken hoe RM Juridisch Advies u hierbij kan helpen.

× WhatsApp