Skip to content Skip to footer

Uw partner in zakelijke zekerheid

Bij RM Juridisch Advies begrijpen we de complexe uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd. Ons team staat klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij alle aspecten van het ondernemingsrecht.

Bedrijfsoprichting en structurering

Wij bieden advies en begeleiding bij het oprichten van bedrijven, fusies, overnames, en herstructurering. Daarbij biedt RM Juridisch Advies hulp en advies bij het kiezen van de meest geschikte juridische entiteit voor uw zakelijke doeleinden.

Contracten en bedrijfsovereenkomsten

Ons team staat klaar om u te helpen bij het opstellen, beoordelen en onderhandelen van diverse contracten en zakelijke overeenkomsten, van algemene voorwaarden tot samenwerkingsovereenkomsten.

Aandeelhoudersgeschillen en corporate governance

In geval van aandeelhoudersgeschillen of kwesties met betrekking tot corporate governance, bieden we strategische adviezen en begeleiding om geschillen op te lossen en de juiste bedrijfsstructuren te handhaven.

Compliance en regulering

Wij houden ons bezig met de complexe wereld van zakelijke compliance en regelgeving en helpen bedrijven bij het navigeren door verschillende wettelijke voorschriften en het implementeren van effectieve compliance-programma’s.

Bij RM Juridisch Advies streven we ernaar om bedrijven te ondersteunen bij het navigeren door het ondernemingsrecht, zodat zij zich kunnen concentreren op zakelijke groei en ontwikkeling. Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken hoe RM Juridisch Advies u hierbij kan helpen.

× WhatsApp